Afscheid Wilma

december 19, 2020

Het is onderhand al een week geleden dat Wilma haar carrière als Voetbalschool hoofd heeft beëindigd. Het klinkt zo best zwaar, maar als je bijna 7 seizoenen met iemand samenwerkt is het ook niet niks. Wilma, ik, de rest van de Voetbalschoolcrew en de ouders hebben een lange tijd met veel plezier samen mogen werken om de kinderen een plezierige voetbaltijd te geven, maar na een paar keer uitstellen moet ze het nu toch echt aan de jonkies overlaten.

We gaan nu zonder Wilma verder maar hebben een mooi voorbeeld aan d ’r gehad, ze heeft ons zelfs een heus “Voetbalschool draaiboek” achtergelaten in de mail. Dus als we ooit ergens mee zitten moeten we haar vooral niet appen. Dit is ook omdat de telefoon van Wilma uit de middeleeuwen komt.

Maar zonder gekkigheid: Wilma, we hebben het al meerdere malen gezegd maar we zijn erg dankbaar voor de tijd die jij bij de voetbalschool het doorgebracht. We gaan je mooie verhalen op de site, liefde voor de kinderen, liefde voor de sport en liefde voor gezelligheid missen. We zien elkaar vast snel weer. Dat moet wel nu je V.I.P. Supporter bent!

Thomas, Ilse, Trainers en Ouders.